lördag 16 juli 2011

Nygammal golfbutik i Helsingborg

Besök på Golfcity - 2011-07-05
Den förste juli öppnade Golfcity i samma lokaler som tidigare inhyste Golfland. Det är Håkan Andersson och en kompis som tillsammans driver butiken.


Golfcity, Helsingborgs nyaste golfbutik.
Håkan är en golfkompis till oss och även om vi inte hade tid att närvara vid den högtidliga öppningen så tyckte Eva och jag att det hörde etiketten att åka dit och uppvakta med en blomma.


Håkan, eller som jag kallar honom, Vasatorps egen John Daly.
I butiken hittar du det mesta inom golfutrustning, både klubbor, kläder, skor och mer eller mindre nödvändiga tillbehör från de kända leverantörerna. Bland annat säljer man kläder av märket Loudmouth, John Dalys märke, vad annars?


Skor från Footjoy.
När hustrun är med i sådana här sammanhang går hon nästan aldrig tomhänt därifrån. Det fanns naturligtvis mycket att titta på så denna gången blev det ett par byxor och en pikétröja.


Mycket snygga prylar att inhandla.
Till och med jag, som nästan aldrig köper något, hittade ett par vita byxor, som jag länge funderat på att köpa och använda under soliga, men inte alltför varma dagar.


Det tog lite tid inna Eva hade tittat färdigt.
Håkan och hans Maria är båda dedikerade golfare och har inte svårt att prata för varorna. Möjligen måste Håkan dra ner på sitt eget golfspel nu när han ska tillbringa en del tid i butiken. Butikens ligger centralt i Helsingborg, nästan mitt emot Knutpunkten, så många lär passera skyltfönstren vilket gör att en hel del spontankunder lär titta in.

Efter vårt besök och lite nya prylar åkte vi till Viken och spelade golf med kompisarna Eva och Jörgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar