lördag 15 mars 2014

Kuling idag och ingen golf.

Med Eva på Dormy - 2014-03-15
Våra tänkta medspelare ringde redan vid åttatiden i morse och berättade att deras trädgårdsmöbler blåst runt på uteplatsen under morgontimmarna. De föreslog att vi skulle skippa vår golfrunda idag. Eva låg i sängen och läste tidningen och accepterade ganska snabbt detta förslag. Det går ju fler tåg.

En hel del folk och mycket att titta på.
Istället bestämde vi oss för att åka en sväng upp till Dormy i Ängelholm och titta runt lite.Dormys butik i Ängelholm är en så kallad Outletbutik, vilket innebär att de har kraftiga rabatter på de flesta varor. Allt är kanske inte av årets modell, men vad har det för betydelse om köper t ex en handske?

Här hade jag kunnat stå länge och testa puttrar.
För egen del var jag inte ute efter något speciellt, men det är alltid intressant att se vad som finns i en golfbutik.

Kläder är alltid intressant.
Det är alltid lite riskabelt när Eva följer med på sådana här ställen. Det borde ju alltid finnas något hon behöver och sedan kan säga "att idag har jag tjänat" så och så mycket. Och, hon går väldigt sällan tomhänt från någon butik!

Eva testar!
Men, konstigt nog berättade hon att han faktiskt har kläder så det räcker. För tillfället i alla fall. Men, så gick vi bort och tittade på mängden av klubbor. Då kom hon på att några av hennes fairwaywoods var i äldsta laget.

"Ja, precis så ska du swinga"
Det kom en försäljare, Erik heter han, och frågade vad vi (Eva alltså) var ute efter. Eva svarade att hon letade efter en träfemma och en träsjua. Eva påpekade också att hon ville ha herrklubbor, vilket försäljaren förstod med tanke på hennes längd. Snabbt som blixten kom han tillbaka med ett par klubbor som Eva slog lite bollar med. Eva tyckte klubborna kändes bra och träffade bollen bra flera gånger. Fick till och med beröm av försäljaren, som dock korrigerade en detalj i hennes uppställning.

Callaway blev det idag.
Självklart så blev det köp även denna gången och Eva har nu två nya klubbor, som jag också tänker ta med på golfbanan och prova när hon är på jobbet.
Och två headcovers ingick i priset!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar