måndag 29 april 2013

Årets första golfrunda på hemmaplan

Vasatorp TC - 2013-04-25
Banorna har bara varit öppna någon vecka, så något helgspel har inte varit möjligt. Alla har ju varit vårystra och bokat tider långt i förväg. Men, så kom det ett mail från Eiert, en av killarna i det forna fredagssgänget, där han pockade på uppmärksamhet. Han hade varit klok nog att boka tid på TC som i torsdags, så vi blev tre stycken i bollen.


Eiert och Jurgen var jättetaggade.
Jurgen, Eiert och jag kunde därför slå ut på TC klockan 11:20. Av någon vettig anledning spelades banan med start på 10:e hålet. Ingen dum idé eftersom det då sparas mycket tid eftersom 1:a tee ligger precis om hörnet efter 18:e green. Banan var väl hyfsad även om greenerna var ganska fläckiga och väldigt tröga. Bollarna stannade till och med i nerförsluten. Vädret var emellertid väldigt bra med blå himmel och nästan ingen vind.

Spelet och resultaten var ganska jämnt och ingen kom över 30 poäng. Men med fyra droppade bollar och de vanliga duffarna och topparna så är jag nöjd med både 28 poäng och en hel del slag.


Eiert håller tydligen igen lite för någon kaka tog han inte.
Som tröst eller belöning så blev det sedvanligt kaffe och kaka efter rundan. Nja, inte för Jurgen för han hade en tid att passa, men Eiert och jag satt och diskuterade livet en stund.

Första ronden avklarad. Nu kan det bara bli bättre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar